Faalangst en/of autistiforme aandoeningen:

 

Iedereen kent de gezonde spanning voor een moeilijke taak en zal van deze spanning, in meer of mindere mate, last ondervinden.

 

Maar wanneer je door de prestatiedruk niet meer goed kunt slapen, niet meer kunt eten of het jouw dagelijks functioneren ernstig belemmert, spreekt men van faalangst.

 

Als je heel bang bent dat je niet aan de verwachtingen zult voldoen, wordt het vaak lastig om je goed te concentreren op je taak. Door het gebrek aan concentratie ga je fouten maken, waardoor je (faal)angst weer kan toenemen.

Hierdoor kan je in een negatieve spiraal van onzekerheid terecht komen. Vaak komen hoog-gevoeligheid, perfectionisme of een negatief zelfbeeld daarbij veelvuldig voor.

 

Onze lessen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die overmatige angst voelen voor en tijdens het uitvoeren van een taak. Wij zorgen allereerst voor een prettig en ontspannen klimaat in de auto. Ook nemen wij alle tijd om een oefening rustig uit te leggen en uit te voeren.

 

De instructeur heeft vele jaren ervaring in psychologische - en psychiatrische hulpverlening en is zeer ervaren in angststoornissen en autistiforme aandoeningen zoals ADD, ADHD of Asperger.

 

Herken jij jezelf hierin? Dan zijn de rijlessen volgens ons aangepaste traject helemaal iets voor jou.

 

 

Mocht je vragen hebben, bel mij gerust op 06-51123080 of stuur een mail naar mj.eijgenhuijsen@hotmail.nl