Autorijschool Michiel:

 

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede rijschool in West-Brabant, die goed te combineren is met school, werk of studie? Wil je niet te veel betalen?

 

Dan ben je bij Autorijschool Michiel aan het juiste adres. Wij begrijpen dat niet iedereen tussen 9:00 en 17:00 uur tijd heeft voor rijlessen. Je hebt het druk met school, sport of werk. Wij geven ook 's avonds en in het weekend les. Ook zondag. Zonder extra kosten!  Lesblokken zijn uiteraard ook mogelijk. Je kunt rijlessen van 1, 2, 3 of zelfs 4 uur inplannen. Zo ben je eerder klaar met je opleiding.

Bijkomend voordeel: Geen wachttijden! Je kunt meteen beginnen met je rijlessen.

 

Je kan met je rijles beginnen als je 16.5 jaar bent. Als je 17 bent kun je al praktijkexamen doen, mits je je theorie examen gehaald hebt. Als je bent geslaagd voor zowel je theorie- als praktijkexamen, mag je tot je 18-de verjaardag zelfstandig rijden naast een door jou aangewezen volwassene. 2toDrive heet dat. Je mag dan wel zelfstandig op een bromfiets, scooter of speed-pedelec rijden. Vanaf je 18-de verjaardag mag je dan geheel zelfstandig in de auto de weg op. 

 

Tijdens de eerste rijles gaan we - als je dat wilt - meteen de weg op en mag je meteen zelf sturen, schakelen en koppelen. Door de dubbele bediening kan er niets mis gaan. Na jouw eerste rijles kan de instructeur over het algemeen wel inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt en kan jij beslissen of- en welk pakket jij zou willen kiezen. Ook hier geldt: Wij passen samen de les aan naar jouw wensen. Wil je rustig starten op een afgelegen parkeerterrein, dan kan dat natuurlijk ook.

 

Je kunt - wanneer je ongeveer op twee derde van je opleiding bent - kiezen om een tussentijdse toets (TTT) de doen. Dit is een officieel CBR-examen, waar je niet voor kunt zakken. Tijdens deze toets bekijkt de CBR examinator hoe ver jij bent met je opleiding. Ook zal hij jou vragen om twee bijzondere verrichtingen uit te voeren. Wanneer je deze oefeningen juist uitvoert, krijg je hier vrijstelling voor bij je echte praktijkexamen. Het grote voordeel is dat jij alvast gewend bent aan de "CBR spanning". Tevens hoef je tijdens je praktijkexamen geen bijzondere verrichtingen meer te doen. 

 

Autorijschool Michiel kiest altijd voor 1 leerling in de auto. Wij halen je thuis op, en zetten je thuis weer af. Jouw rijles wordt dus niet gebruikt voor een haal- en brengservice van de vorige of volgende leerling. Jij betaalt voor je hele rijles en dus garanderen wij dat je de volledige lestijd verzekerd bent van goed onderwijs.1 Uur les is dus echt 60 minuten les.

 

Bij de opleiding houd ik vast aan een "leerling vorderingen kaart" Dit is een kaart waar alle leerdoelen op beschreven staan. Na iedere les bespreken we samen het behaalde leerdoel en stellen we een plan op voor de volgende les. Zo ben je verzekerd van duidelijk en overzichtelijk rij-onderwijs.

 

Door mijn ruime ervaring bij diverse rijscholen zijn bij Autorijschool Michiel rijlessen B en examens B mogelijk in Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda en Goes.

 

 

Dus kortom:

  1. Hoog slagingspercentage
  2. Meteen beginnen.
  3. Rijles wanneer het jou uitkomt.
  4. Altijd les op jouw niveau.
  5. 1 Uur les is 1 uur les.